de Bolder – Snackbar in het oude centrum van Urk

Topkwaliteit Snackbar in het oude dorp van Urk

Zeg je op Urk snackbar, dan zeg je Kwalitaria de Bolder. Deze cafetaria is al meer dan twintig jaar een begrip op Urk. De snackbar ligt midden in het oude dorp van Urk en ligt op een steenworp van de haven. Het assortiment bestaat naast snacks uit pizza’s, broodjes, salades, ijsjes en burgers.

De bolder is de Pizzeria van Urk.

Kwalitaria de Bolder staat bekend om zijn heerlijke pizza’s in ‘Urker’ stijl. En met die stijl bedoelen we goed belegd en met veel soorten vlees. Natuurlijk zijn er ook traditionele en vegetarische pizzavarianten in het menu op genomen. De pizza shoarma is een echte topper, jaarlijks verkoopt de bolder duizenden van deze overheerlijke smaaksensatie.

Bestel online via het menu van de Bolder

Geen zin om naar de Bolder toe te gaan? De snackbar bezorgt het volledige assortiment ook naar je deur of boot. Je kan op twee manieren bestellen bij de Bolder, via de App of website of via de telefoon. Lig je met een bootje in de haven van Urk? Dan adviseren we je te bellen, want de ligplaatsen in de haven staan niet in de app of op de website.

Cafetaria met heerlijk assortiment burgers

Wil je genieten van echt goede burger? Bestel dan een van de heerlijke burgers van de bolder. Een geheime toevoeging aan het menu is het ‘broodje Tollebeek’ met gebakken ei. Vraag ernaar in de winkel en je lijkt een echte local.

De Lekkerste eetwinkel van Nederland

Vroeger was dit de slogan van deze high-end snackbar. De term dekt de lading goed. Het gaat bij deze zaak namelijk niet om een standaard frituurkot. De prijzen liggen iets hoger, maar de hoge kwaliteit en service staat daar tegenover. Je krijgt je producten op een bord, er zitten vers bereide snacks in het assortiment en je drinkt niet uit een flesje of blikje, maar uit een glas. Een premium zaak dus!

Kwalitaria de Bolder Urk

Informatie:

Adres: Wijk 2 – 59
Telefoon: 0527 – 684336
Website: kwalitariadebolder.nl