Wijnfestival Urk – 8 juli 2023

Gezellig genieten van een wijntje, borrelplank, oesters, bbq en live muziek? Dat kan op Wijnfestival (k) Urk. Het nieuwe evenement op het voormalige eiland. Het wijnfestival vindt plaats op zaterdag 8 juli en wij hebben er alvast zin in!

Wat staat op het programma bij Wijnfestival Urk?

Allereerst zijn er natuurlijk ontzettend veel lekkere wijnen om te proeven en genieten. Daarnaast zijn er een aantal leuke bands en artiesten die gedurende de dag vermaak bieden. Denk aan ETP Live, Outlet, Red Hot Cats, BoomBoom Barber, Nelson Braveheart en Those2Duo. Genoeg te luisteren dus!

Wat is er allemaal te eten?

Op een lege maag kan je geen wijn drinken en gelukkig zijn er meer dan genoeg lekkernijen op voorraad bij het festival. FlevoBBQ en Aetsveld Grill zorgen voor heerlijke vleesgerechten, Eco Oester zorgt voor mosselen en oesters en Straatvoer zorgt voor een overheerlijke borrelplank. Aangezien het festival op Urk is kan de Zalmfabriek met hun heerlijke zalmgerechten niet ontbreken!

Wat zijn de openingstijden van het festival?

Het Festival is van 12:00 uur – 18:00 uur op Vormtweg 9 (Camping ’t Urkerbos).

Waar is het Wijnfestival Urk?

Het eerste Urker wijnfestival vindt plaats op Vakantiepark ’t Urkerbos (Vormtweg 9) in jawel, het Urker bos! Een sfeervolle locatie met meer dan voldoende voorzieningen.

Een kaartje kopen

Het is nodig om een kaartje te kopen voor Wijnfestival Urk, al kan dit ook aan de deur. Een kaartje koop je op de website van Wijnfestival Urk. Een ticket kost 7,50 euro (met gratis wijnglas) online, en 10 euro (zonder wijnglas) bij de kassa. Tot 16 jaar is de toegang gratis.


Geplaatst

in

door

Tags: