Eten bestellen op Urk

Staat u met de camper op de haven of ligt u met een bootje aan de kade op Urk en wilt u eten bestellen? Of staat u op de camping of heeft u een vakantiehuisje gehuurd? Dan heeft u misschien niet iedere dag zin om te koken. Gelukkig zijn er op Urk een aantal plekken waar u online of telefonisch snacks kan bestellen! Het assortiment is divers dus u kunt gerust vaker van deze diensten gebruik maken.

Online of telefonisch snacks en sushi bestellen op Urk

Een Urker is gek op snacks. Eten bestellen is dus populair! Dat gaat van frikandellen en kroketten met een patatje naar shoarmapizza’s en sushi. Het is een diverse aanbod dat met name door de lokale snackbars en restaurants wordt gerealiseerd. Wij geven hieronder een lijst weer van de verschillende zaken waar u terecht kunt met een kleine omschrijving van het assortiment.

Kwalitaria de Bolder

Bij Kwalitaria de bolder kunt u terecht voor een ruim assortiment snacks, pizza’s en salades. Het is een van de grotere Horecazaken op Urk en vooral de pizza shoarma is een absolute aanrader. Daarnaast kunt u terecht voor echte snackbarsnacks zoals de kipcorn, pikanto en een luxe burger. Bestellen kan online of door te bellen met 0527-684336.

Snackbar de Kombuis

De Kombuis heeft een divers aanbod traditionele hollande snacks, maar heeft ook een aantal heerlijke broodjes op het menu staan. Daarnaast kunt u er een aantal lekkere kipproducten bestellen. Bestellen kan door te bellen met 0527-683381.

Snack-plaza Willem de Boer

Een van de meest uitgebreide assortiment vindt u bij Snack-plaza Willem de Boer. Deze grote winkel is onderdeel van het grotere Willem de Boer concern uit Emmeloord. U kunt daardoor een groot deel van hun assortiment bestellen. Pizza’s, broodjes en menu’s met echte snackbar snacks staan hier voor u klaar. Bestel via hun website of door te bellen met 0527-684343.

MaximaSnack Urk

Maximaal genieten doet u natuurlijk bij Maxima snack in winkelcentrum Urkerhard. Ook deze snackbar bezorgt en heeft een assortiment met vleessnacks, pizza’s en broodjes Döner. U kunt er ook terecht voor een Kapsalon of salade. Bestellen kan online of telefonisch via 0527 687020

Cafetaria gebroeders Meun

Zegt u een traditionele snackbar, dan zegt u gebroeders Meun op Urk. Deze snackbar staat bekend om zijn overheerlijke, maar minder gezonde frituurvet en de fenomenale halve kip. Ideaal voor een snelle hap. Alleen telefonisch te bestellen via 0527-681545, maar niet op vrijdag.

La Cassa Pizza & Grill

Heeft u zin een heerlijk broodje kebab of een Koerdische pizza? Dan zit u hier goed! Deze grill house maakt met name in dit genre heerlijke producten. Ook het broodje falafel is een aanrader! Bestellen kan door te bellen met 0527-76315. Het menu kunt u online bekijken

Constantijn Pizza & Grill

Voor een heerlijk broodje Kebab of pizza kunt u ook terecht bij Constantijn. Dit restaurant heeft een groot assortiment vol heerlijke pizza’s, maar heeft ook een goed broodje shoarma, döner en zelfs een pasta op het menu staan. Bestellen kan door te bellen met 0527-684033. Het menu staat online.

Umai Sushi on the Go

De Aziatische keuken gaat ook Urk niet voorbij met Umai Sushi on the go. Hier besteld u heerlijke sushi, maar ook andere Aziatische hapjes staan op de kaart. Bestellen kan online via hun website.


Geplaatst

in

door

Tags: